48. Ulusal Psikiyatri Kongresi

psikiyatri.org.tr /

 Değerli Meslektaşlarımız

 

9-13 Ekim 2012 tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde yer almasını istediğiniz  panel, kurs, çalışma grubu vb. oturumlar için başvuru süresi 15 Haziran'da sona ermiştir.

Çalışma birimlerimiz ve üyelerimizin yoğun çabasıyla 55 Panel, 25 Kurs, 8 Çalışma Grubu, 4 Münazara, 3 Bir Olgu Farklı Bakışlar Oturumu, 1 Uzmanla Buluşma ve 2 Siz olsaydınız Ne Yapardınız Oturumu başvurusu yapılmıştır.

Bilimsel Toplantı Düzenleme  ve Kongre Düzenleme Kurulları, Danışma Kurulu'na da başvurarak, önümüzdeki günlerde önerileri değerlendirecek,  düzenleyecek ve bilimsel programı oluşturacaktır. Bilimsel programın Temmuz ayında üyelerimize duyurulması hedeflenmektedir.

Bilimsel program önerilerinin zenginliğinin yanı sıra henüz program duyurulmadan kongremize 200'e yakın kayıt olmuştur.  Yoğun ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Ulusal Kongre'mizde ana tema ile ilgili toplantılarla birlikte asistan eğitimini desteklemeyi ve uzmanlık sonrası sürekli eğitim ve sürekli mesleki gelişimi hedefleyen, kısacası meslektaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hemen her alanda ve her konudaki eğitimlere önemli bir yer ayrılacaktır. Eğitim ve paylaşım için hep bir araya geleceğimiz Ulusal Kongre'nin verimli geçmesini diliyoruz.

Saygılarımızla.

 

 Prof. Dr. Tunç Alkın                                                    Prof. Dr. Berna D. Uluğ

TPD Genel Başkanı                                                         TPD-BTDK Başkanı