Bölgesel Eğitim Toplantıları: Yas Danışmanlığı 4 Mayıs 2013 İstanbul'da yapılacaktır

psikiyatri.org.tr /

Değerli Meslektaşımız,

 

Türkiye Psikiyatri Derneği Yaygın ve Örgün Eğitim Kurulu, üyelerimizden gelen eğitim talepleri doğrultusunda şube eğitim programlarına ek olarak Merkez Yönetim Kurulu ve şubelerimizle işbirliği içinde bölgesel eğitim toplantıları düzenlemeye başlamıştır. İstanbul Şubesi’nde bu toplantı dizisinin ikincisi ‘Yas Danışmanlığı' konulu  etkinlikle devam edecektir.  

 

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın tpdistanbul@yahoo.com adresine başvurmaları gerekmektedir.

 

Bu toplantılar, üyelerimizin izledikleri, takiplerinde zorluk yaşadıkları hastalarını meslektaşlarına danışma ve bir arada tartışma ihtiyaçlarını gidermek üzere etkileşimli biçimde gerçekleşecektir. Bu nedenle aşağıda programı olan bu toplantıda tartışılmasını istediğiniz olgularla ilgili  kısa bir bilgilendirmeyi bolgeselegitimtoplantisi@psikiyatri.org.tr adresine toplantı öncesinde gönderirseniz eğiticilere iletebiliriz, bu şekilde toplantıların verimliliği artacağını umut ediyoruz.

 

Doç. Dr. Bedriye Öncü ve Doç. Dr. E. Tuğba Özel Kızıl’ın eğitimci olarak katılacağı 4 Mayıs 2013 tarihinde  Nippon Otel'de (Topçu Cad. No:6, Taksim) gerçekleşecek toplantının programı aşağıdadır;

 

 

10.00-11.00

Normal Yas Süreci

11.00-12.00

Yas Danışmanlığı

12.00-13.00

ÖĞLE YEMEĞİ

13.00-14.00

Yas Danışmanlığı

14.00-16.00

Olgu Örnekleri

 

ALİ RAİF A.Ş.’NİN KOŞULSUZ EĞİTİM DESTEĞİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR