“Haziran Direnişi’nde Hekimler” fotoğraf sergisi-Ankara Tabip Odası

psikiyatri.org.tr /

Ankara Tabip Odası 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri” çerçevesinde “Haziran Direnişi’nde Hekimler” başlıklı bir fotoğraf sergisi düzenlenecektir. Direniş süresince sağlık ve hekim içerikli fotoğrafların sergileneceği bu etkinliğe, fotoğraflar veya fotoğrafların kullanım hakkı kendilerine ait olmak koşulu ile her kişi ya da kurum katılabilir.

Kısa kenarı 2500piksel, çözünürlük 300dpi/inch ve 12 sıkıştırma kalitesinde, jpeg formatında gönderilen fotoğraflardan yapılacak seçkilerin baskısı ATO tarafından yaptırılacak ve
Galeri Uray ve Müze Çankaya’da sergilenecektir. Sergileme etkinlik haftası sonrasında farklı mekanlarda sürdürülecektir.
Fotoğraflar “ATO Mithatpaşa Cad. 62/18 06420 Kızılay-Ankara” adresine kargo ile gönderilebilir, elden teslim edilebilir, ya da ateskb@gmail.com adresine elektronik posta ile gönderilebilir. Detaylı bilgi almak isterseniz 4188700 no’lu telefondan Umut Evşen’le irtibata geçebilirsiniz.

Katılımcının adı, soyadı, çalıştığı kurum, adres, telefon ve e-posta adresi, fotoğrafın çekildiği yer ve tarih dosyada belirtilmelidir.

Son katılım tarihi 28 Şubat 2014 olan etkinlikte fotoğrafları sergilenen katılımcılara ATO tarafından “Teşekkür Belgesi” verilecektir.