Meslektaşlarımızı TPD 20. Kuruluş Yıldönümü Sempozyumuna Davet Ediyoruz...

psikiyatri.org.tr /

 Değerli meslektaşlarımız,

1995 yılında psikiyatri asistan ve uzmanlarının bir araya gelerek büyük bir istek ve enerjiyle kurduğu Derneğimiz 20. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Eğitim ağırlıklı istek ve etkinliklerle koyulduğumuz yolda artık ülkemizde ruh sağlığı alanında yaşanan her soruna el atan, hiç tereddüt etmeden taşın altına elini sokan, yapıcı ve yol gösterici öneriler getiren bir dernek kimliğine kavuştuk. Ama yetmez dedik ve daha fazlası için hazırlıklara koyulduk. Geniş katılımlı gruplar oluşturduk ve veriye dayalı kapsamlı içeriği ve geleceğe yönelik önerileriyle Türkiye’de ruh sağlığı alanındaki birçok konuda, gündem oluşturacak ve uygulamalara yön verecek TPD Değerlendirme ve Görüş Belgeleri ortaya koymak üzere hazırlıklara başladık. Türkiye’de ruh sağlığı alanı ile ilgili bu belgelere ek olarak Türkiye Psikiyatri Derneği çatısı altındaki çeşitli çalışmalarımızı da benzer biçimde hazırlayacağımız TPD Değerlendirme ve Görüş Belgeleri ile masaya yatırmaya karar verdik.

 

Yirminci Kuruluş Yıldönümümüzü kutlayacağımız ve ağırlıklı olarak bu taslak belgelerin sunulacağı Türkiye Psikiyatri Derneği 20. Kuruluş Yıldönümü Sempozyumu’nda hep birlikte olmak ve verimli tartışmalarla geleceği şekillendirmek istiyoruz.

24-25 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul’da (Bakırköy-Titanik Port Otel) gerçekleştireceğimiz TPD 20. Kuruluş Yıldönümü Sempozyumu’na tüm üyelerimiz davetlidir.

Derneğimizi, misyonunu gerçekleştirme bağlamında bir basamak daha yukarıya yükselteceğine inandığımız bu süreçte tüm üyelerimizi aktif desteğe davet ediyoruz.

Bilim, Etik, Dayanışma rehberliğinde, nice yirmi yıllara…

Simavi Vahip

Genel Başkan

Türkiye Psikiyatri Derneği

 

TPD 20. Kuruluş Yıldönümü duyuru, kayıt ve konaklama bilgileri için tıklayınız

TPD 20. Kuruluş Yıldönümü Programı için tıklayınız

TPD 20. Kuruluş Yıldönümü Katılım Formu için tıklayınız