JPND 113. Yıllık Kongresine genç meslektaşlarımızın katılımı için burs programı

psikiyatri.org.tr /

Değerli genç meslektaşlarımız, 

Japon Psikiyatri ve Nöroloji Derneği tarafından 22-24 Haziran 2017 tarihleri arasında Nagoyo'da düzenlenecek JPND 113. Yıllık Kongresine uluslararası alandan genç meslektaşlarımızın katılımı için bir burs programı düzenlendiği bildirilmiştir. Uluslararası işbirliğini geliştirmeyi hedefleyen bu burs programının başvuru koşullarına ve ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: 

https://www.jspn.or.jp/ modules/english/index.php? content_id=86 

Başvuru son tarihi 31 Ekim 2016 (Japonya saati ile 24.00) 

40 yaşından genç ya da psikiyatrideki çalışma süresi 10 yıldan kısa olan meslektaşlarımız için düzenlenen bu programa her WPA üyesi dernekten en çok 2 kişinin adaylığı için başvuru onayı ile destek yazısı verilmesi ve adaylık kabulü söz konusudur. Bu nedenle adaylık için Türkiye Psikiyatri Derneği'nden onay ve adaylık destek yazısı için en geç 25 Ekim2016 24.00'e kadar JPND başvuru koşullarında belirtilen nitelikte yazıları içeren bir başvurunun TPD'ye iletilmesi gerekmektedir. Adres: tpd-myk@psikiyatri.org.tr

Bu tarihten sonra iletilecek başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurular ikiden çok olursa MYK oluşturacağı bir seçici kurul ve belirleyeceği bilimsel ve adil ölçütlerle iki kişiyi belirleyerek başvurularında kullanmaları için kendilerine "TPD Genel Başkan'ı imzalı Türkiye Psikiyatri Derneği'nden adaylık için destek onayı belgesi" düzenlenecektir.  

Tüm genç meslektaşlarımızı bu olanağı değerlendirmeye davet ediyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği