Psikometrik Analizler Kursu

psikiyatri.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız;

5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10:00-14:00 arasında dernek binamızda gerçekleşecek olan kurs Prof. Dr. Ömer Aydemir (Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı), Prof. Dr. Erhan Eser (Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı) ve Doç. Dr. Hakan Baydur (Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı) tarafından verilecek. 

Kurs kapsamında katılımcıların temel ve ileri düzey istatistik uygulamaları öğrenmesi amaçlanmaktadır. Bu nedenle katılımcıların kendi dizüstü bilgisayarlarını getirmeleri önem taşımaktadır. Ayrıca bilgisayarlarda SPSS 15 veya daha üstü bir yazılım ile LISREL 8.54 veya daha sürüm yazılımın yüklü olması gerekmektedir (Programlara ulaşamayan katılımcılara kurs düzenleyicileri tarafından yazılım yükleme olanağı sunulacaktır)

Kursumuz tüm TPD üyelerine açık olup kontenjanımız 25 kişi ile sınırlıdır. İzmir ve çevresindeki illerden katılım yapılabilmektedir. 

Kursa kayıt yaptıracak meslektaşlarımızın 2017 ve 2018 TPD üyelik aidatlarının ödenmiş olması beklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt (ad, soyad, kurum, iletişim bilgileri [e-posta ve telefon]) için lütfen tpdizmirpsikiyatri@gmail.com adresine başvurunuz.

 

İyi çalışmalar dileklerimizle

TPD İzmir Şubesi  

 

Not: Bu etkinlik GlaxoSmithKline firmasının koşulsuz katılım desteği ile düzenlenmektedir.