TPD - 4. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı'nda bu yıl Edirne'deyiz!

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi'nin gelenekselleşme yolunda ilerleyen bir etkinliği olan 4. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı 16-17 Mart 2018 tarihlerinde Edirne Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

Asistan hekimler olarak hazırladığımız etkileşimli programımızla, meslekteki ilk yıllarımızda yaşadığımız zorlukları ve deneyimleri paylaşmayı umuyoruz.

Her bireyin bedensel, ruhsal ve sosyal iyilik halinin ayrılmaz bir parçası olan “özgürlük” kavramını ele almayı planlıyoruz. Meslek hayatımız boyunca sınırlarını ve kapsamını değerlendireceğimiz bu kavramın farklı yönleriyle işleneceği toplantımızda sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.

Samsun, Konya ve Eskişehir'de yapılan önceki toplantılarımızda her yıl farklı bir şehirde UPAT’ın yapılması planlanmış, bu yolla gelenekselleşmesi ve tüm bölgelerde asistanlar arası iletişimin yerinde güçlendirmesi amaçlanmıştır. Bu yıl da hedeflenenler doğrultusunda tüm şehirlere kontenjan ayrılmasına özen gösterilmiştir.

Asistan hekimlerin bir araya geldiği, Edirne’nin tarihî ve kültürel ortamını da değerlendireceğimiz keyifli ve verimli bir toplantı gerçekleştirmeyi heyecanla bekliyoruz!

Salonların kapasitesi ve sınırlı kontenjan durumu nedeniyle toplantımıza katılmak isteyen meslektaşlarımızın upat2019@gmail.comadresine aşağıdaki bilgileri içerir bir mail göndermeleri gerekmektedir:

İsim-soyisim:
Asistan olduğu kurum:
Asistanlık süresi:
İletişim bilgileri:
Telefon numarası:
Mail adresi:
Bulunduğunuz kurumdaki asistan sayısı:
Daha önceki UPAT' lara katılım durumu: evet/hayır

SON BAŞVURU TARİHİ: 31.01.2019

Ulusal düzeyde katılım sağlamak amacıyla katılımcı dağılımı konusunda bölgeler arası denge gözetilecektir. Başvurular değerlendirildikten sonra sonuçlarla ilgili düzenleme kurulumuz tarafından sizlere mail/telefon yolu ile geri dönüş sağlanacaktır. Başvuru sayısı, belirlenen kontenjanın üzerinde olduğu takdirde, daha önceden katılmamış olan katılımcılara öncelik tanınacaktır.

Toplantının bilimsel ve sosyal programı ilerleyen günlerde toplantı sitemiz www.tpdupat2019.com, TPD-AHK sosyal medya (facebook ve twitter) ve AHK mail grubu ile whatsapp grubumuz üzerinden duyurulacaktır.

Türkiye Psikiyatri Derneği 4. Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı’nda Edirne'de buluşmak dileğiyle!
*Toplantıya katılım koşulları; Katılımcının TPD üyesi olma ve aidat borcu bulunmamasıdır.
**Katılımcıların toplantı katılım ve otel konaklama masrafları TPD tarafından karşılanacaktır.
***Soru ve katkılar için ulaşabileceğiniz kişi ve iletişim bilgileri;

Trakya Üniversitesi Psikiyatri ABD, araştırma görevlileri
Çağatay Arda Erten
E-mail: ardacagatayerten@gmail.com

Yunus Taylan
E-mail: yunustaylan99@gmail.com

TPD Asistan Hekim Komitesi Yürütme Kurulu