TPD ile 25 yıl: Ruh Sağlığı Alanında Eğitim

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği’nin 25 yılını birlikte değerlendirdiğimiz çevrim içi etkinlikler dizisi devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak dördüncü toplantı 2 Aralık Çarşamba akşamı 21.00’de yapılacak. “TPD ile 25 yıl: Ruh Sağlığı Alanında Eğitim” başlıklı bu oturumu Dr. Gülcan Güleç ve Dr. Neslihan Akkişi Kumsar yönetecek.

Psikiyatri uzmanlık eğitimi, yeterlik ve yaşam boyu sürekli eğitim konularında Türkiye Psikiyatri Derneğinin 25 yılda yaptıklarının masaya yatırılacağı oturumda, sorunlar ve psikiyatri eğitiminin geleceğinde TPD’nin rolü de konuşulacak. Her biri TPD’nin eğitimle ilgili çabalarında etkin rol almış üyelerimiz Dr. Raşit Tükel, Dr. Aylin Ertekin Yazıcı ve Dr. Ayşe Devrim Başterzi’nin konuşmacı olacağı toplantı TPD’nin zoom hesabı üzerinden gerçekleştirilecek.

TPD YouTube kanalından da canlı yayınlanacak toplantıya erişim için üyelerimizin kendilerine gönderilen bağlantıyı kullanarak önceden veya toplantı sırasında kayıt olmaları gerekiyor. Üyelerimizin toplantı sırasında yazılı olarak soru ve katkılarını belirtme imkanı olacak, bunlar oturum yöneticileri tarafından konuşmacı ve izleyicilerle paylaşılacak.

https://www.youtube.com/c/TürkiyePsikiyatriDerneği/featured

Daha önce yapılan “Bilim, Etik, Dayanışma”, “Yerel, Ulusal ve Uluslararası Düzlemde TPD” ve “Uzmanlık Öğrencisi, Genç ve Deneyimli Psikiyatrist Olmak” oturumlarının kayıtlarına TPD YouTube kanalından erişebilirsiniz.

Sizleri her zamanki gibi birlikte olmaya, konuşmaya, paylaşmaya, beraber kurmaya çağırıyoruz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu