TPD web sitesi- BÇB koordinatör seçimi

Değerli üyelerimiz,

Yeni web sitemizin yayına girmesi ile birlikte derneğimiz üyelerinin üyelik bilgilerini (e-posta adresi, yazışma adresi vb.) güncellemeleri gerekmektedir. Üye güncellemeleri için hazırlanmış olan web sitesi kullanım yönergelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca kayıtlı e-posta adresleri güncel olmayan ve şifre bilgisi kendisine ulaşmamış üyelerimiz tpd-myk@psikiyatri.org.tr adresinden destek alabilirler.
Üye güncellemeleri sırasında Bilimsel Çalışma Birimleri'ne kayıtların da güncellenmesi gerekmektedir. Güncellemelerin ardından web sitesine kayıtlı üyeler tarafından bilimsel çalışma birimleri koordinatörlerinin seçimi yapılacaktır. Koordinatör seçimleri TPD BÇB Yönergesi doğrultusunda gerçekleştirilecektir. (http://www.psikiyatri.org.tr/upload.aspx?upload=324). Bu BÇB seçimlerine özgü olmak üzere yönergede belirtilmiş olan oy kullanabilmek için gerekli olan 6 aylık üyelik şartı kaldırılmıştır.
BÇB koordinatör seçimi ile ilgili takvim aşağıda belirtildiği gibi planlanmıştır. 

Üye ve BÇB güncellemeleri için son tarih: 30 Ağustos 2011
Mevcut koordinatörlerin seçim duyurusu: 1 Eylül 2011
BÇB Koordinatörlüğü'ne adaylık başvurusu: 1-5 Eylül 2011
Aday koordinatörlerin duyurusu: 6 Eylül 2011
Web sitesi üzerinden oylama: 6-15 Eylül 2011

TPD Web Sitesi Üye Kullanıcı Tanıtım Yönergesi: http://www.psikiyatri.org.tr/upload.aspx?upload=546

TPD Web Sitesi Birim Web Sorumlusu Tanıtım Yönergesi:http://www.psikiyatri.org.tr/Cms/SubAdmin/contact.aspx (birim web sorumlusu girişi yapıldıktan sonra 
Teknik Destek kısmından ulaşabilecektir.)

Saygılarımızla
TPD MYK