TPD Van Şubesi Açılış Etkinliği

psikiyatri.org.tr /

Değerli Meslektaşlarımız,

Kuruluş sürecini geçtiğimiz ay tamamlayan Türkiye Psikiyatri Derneği’nin 22. şubesi Türkiye Psikiyatri Derneği Van Şubesi’nin açılışı 20 Kasım Cumartesi günü kutlandı.

Açılış programına şube kuruluşuyla ilgili yoğun çaba göstermiş Van ve şubeye üye olabilen çevre illerden üyelerimiz, bölgede çalışan psikolog, psikiyatri hemşireleri, sosyal hizmet uzmanları, Van Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası temsilcileri katıldı. Van Hakkari Tabip Odası, bölge sağlık yetkililerinin yanı sıra çok sayıda üyemizin tebrik ve destek mesajları açılışa katılanlarla paylaşıldı. Program TPD Van Şubesi Başkanı Dr. Mesut Işık ve TPD Genel Başkan Dr. Koray Başar’ın açılış konuşmaları ile başladı.

TPD Van Şubesinin açılış etkinliğinde TPD Genel Başkanı Dr. Koray Başar’ın “Cinsel kimlik çeşitliliğinin sağlıkla ilişkisi: Ruh sağlığı çalışanının rolü” başlıklı sunumu ve tartışmasının tamamlanmasının ardından hep birlikte yemek yenildi.

Şubenin kurulmasıyla ilgili heyecan ve sevincimizi paylaşan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Türkiye Psikiyatri Derneği’nin kuruluşundan itibaren dayanışmayı hissettirdiği ve ürettiği birimler olan şubelerine emeği geçen herkese minnet ve saygılarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Van Şubesi & TPD Merkez Yönetim Kurulu