Psikiyatriden Gündeme 4. Sezonuna Başlıyor!

psikiyatri.org.tr /

Değerli meslektaşlarımız,

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından ruh sağlığıyla ilgili gündemde yer alan konuların psikiyatri uzmanlarınca değerlendirilmesi, yetkin kişilerce bilgi aktarılması amacıyla hazırlanan “Psikiyatriden Gündeme” programı 4. sezonuna başlıyor!

Türkiye Psikiyatri Derneği üyelerinden Uzm. Dr. Alper Bülbül, Uzm. Dr. Aslı Kayacan, Uzm. Dr. Batuhan Çakmak, Uzm. Dr. Merve Metin, Dr. Öykü Özçelik, Dr. Samet Kurnaz, Dr. Sinem Yolcu tarafından sunulan program, bu sezonda da Cumartesi günleri saat 21:00’da Medyascope’ta izleyicisi ile buluşacak.

Yayınlandığı sırada programlar internet sitesinden (https://medyascope.tv/) ve Medyascopetv sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilmesinin yanında programların tüm kayıtlarına Türkiye Psikiyatri Derneği YouTube kanalından ve Spotify sayfasından da erişilebilmektedir.

24 Eylül 2022 Cumartesi saat 21:00’da yayınlanacak ilk bölümde Uzm. Dr. Merve Metin’in konuğu Prof. Dr. Elvan İşeri ile “Okula Uyum Sürecinde Çocuklar ve Ebeveynleri” konusu ele alınacak.

Programın hazırlanmasında emeği geçen üyelerimize, teknik destekleri için Medyascope ekibine ve programa katılan değerli konuşmacılara teşekkür eder siz üyelerimizden Psikiyatriden Gündeme programını takip etmenizi, duyurmanızı, programla ilgili geri bildirim ve katkılarınızı bekleriz.

Türkiye Psikiyatri Derneği Youtube kanalına ulaşmak için tıklayınız.
Türkiye Psikiyatri Derneği Psikiyatriden Gündeme Spotify kanalına ulaşmak için tıklayınız.
Geçen dönem yayınlanan tüm programlara bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://psikiyatri.org.tr/menu/215/psikiyatriden-gundeme

Saygılarımızla
Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu