EPA’nın Ulusal Psikiyatri Dernekleri ve Üyeleri için Çevrimiçi Etkinlik Serisi: Şizofreni Spektrum Bozukluklarında Psikososyal Tedaviler: Avrupa Bakış Açısı ile En Güncel Uygulamalar ve Yaygın Klinik Uygulamalardaki Sorunlar.

psikiyatri.org.tr /

     Avrupa Psikiyatri Birliği’nin (EPA) Ulusal Psikiyatri Dernekleri ve üyeleri için düzenlediği etkinlik serisinin ilk oturumu “Şizofreni Spektrum Bozukluklarında Psikososyal Tedaviler: Avrupa Bakış Açısı ile En Güncel Uygulamalar ve Yaygın Klinik Uygulamalardaki Sorunlar”, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü Türkiye yerel saatiyle 16:00 - 17:30 arasında gerçekleştirilecektir.

     İtalya'daki Brescia Üniversitesi Psikiyatri Kürsüsü’nün başkanı, İtalyan Psikiyatri Derneği'nin başkan yardımcısı ve EPA Şizofreni Bölümü'nün eşbaşkanı Prof. Antonio Vita‘nın sunumuyla gerçekleştirilecek oturumda şizofrenide psikososyal müdahalelerin etkinliğine dair kanıtlar, bunların farmakolojik tedavilerle bütünleştirilmesinin önemi ve uygulanmasındaki engelleri ve zorlukları tartışılacaktır. Etkinlikte Prof. Vita’ya oturum başkanı olarak EPA Ulusal Dernekler Konseyi Sekreteri Doç. Dr. Koray Başar ve tartışmacı olarak Ulusal Dernekler Konseyi Başkan Yardımcısı ve Gürcistan Psikiyatri Derneği Başkanı Doç. Dr. Eka Chkonia eşlik edecektir.

     Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve ücretsiz kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu