Sorularla Adli Psikiyatri

psikiyatri.org.tr /

Genç Psikiyatristler Komitesi (GPK) kurulduğundan bu yana WhatsApp gruplarımızdan hiç eksik olmayan “Merhaba arkadaşlar, size danışmak istediğim bir hastam var” şeklinde başlayan mesajlar üzerinden derlemeye çalıştığımız, özellikle kamuda çalışan veya devlet hizmet hükümlülüğü yapan genç meslektaşlarımızın karar vermekte, ele almakta güçlük çektiği vakaların izlem süreçlerinin konu edinileceği vaka toplantılarına bu sene de devam ediyoruz.

Bu seneki GPK Etkileşimli Vaka Toplantıları Serisinin birincisi 19 Aralık 2023 Salı Günü Saat: 20.00’da gerçekleşecektir. “Sorularla Adli Psikiyatri’’ başlığıyla Adli Psikiyatride muayane, tanı, raporlama süreci Prof. Dr. Fatih Öncü  tarafından aktarılacaktır. Genç Psikiyatristler Komitesi üyelerimizden Dr. Yasin Hasan Balcıoğlu ve Dr. Çilem Kızılpınar  ’ın tartışmacı olarak yer alacakları vaka sunumuna tüm GPK ve AHK (Asistan Hekim Komitesi) üyelerine açıktır. 

Toplantıda konuşulmasını istediğiniz soruları aşağıdaki forma kayıt edebilirsiniz.

Toplantıya katılmak için Zoom toplantısı bağlantısı toplantı günü paylaşılacaktır

Tartışılmasını istediğiniz soruları bu linkte belirtebilirsiniz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2iHw_owkk4UI-61sTp7CDiKsZ4E2BCdg-6sLTtSTJtUXDNA/viewform?usp=sf_link