TPD 4. Tıp Öğrencileri Çalıştayı: Psikiyatride Yapay Zeka Uygulamaları

psikiyatri.org.tr /

Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) Tıp Öğrencileri Çalışma birimi tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan TPD Tıp Öğrencileri Çalıştayı 17 Mart 2024 Pazar günü online platformda 09.30’da başlayacaktır.

Çalıştayımızın ana teması ‘Psikiyatride Yapay Zeka Uygulamaları’ olup, bir konferans, iki sempozyum ve iki workshop gerçekleştirilecektir. 

İlk olarak  yapay zeka alanında ülkemiz ve dünya psikiyatrisindeki gelişmeleri konuşacağımız çok kıymetli hocalarımızda panel ve konferanslar dinleyeceğiz. Ardından ‘Yapay Zeka ve Psikiyatri: Dijitalleşen Ruh Sağlığı Yolunda Dönüşümün Sınırlarını Keşfetmek' için  genç zihinlerle beyin fırtınası ile MİRO platformu üzerinde geleceğin fotoğrafını çekmek üstüne ilk workshop’u gerçekleştireceğiz.

İkinci workshop ise çalışma birimi politikalarına da öncülük etmesi için beş ayrı başlıkta yapılacaktır, hangi başlıkla ilgili workshopa katılmak istediğinizi aşağıda yer alan formda belirtebilirsiniz.  

Tıp öğrencileri çalıştaya katılabilmek için, çevirim içi başvuru formunu 05.03.2024 Salı gününe kadar doldurabilirler. Başvuru formuna şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://forms.gle/Du8bP7FsAQ8WHPGdA
Başvurular sonucunda çalıştaya kabul edilme/edilmeme, kabul edilme durumunda hangi ekipte olduğu bilgisi bireylere elektronik posta ile 10.03.2024 tarihinde bildirilecektir. 

Kontenjan sınırı nedeni ile öğrencilerin başvuruları değerlendirilirken fakülteler arasında katılım dengesi gözetilecektir.

Çalıştayımıza her dönemden tüm Tıp Fakültesi öğrencileri davetlidir. Sizleri aramızda görmek dileğiyle...

Türkiye Psikiyatri Derneği Tıp Öğrencileri Çalışma Birimi

PSİKİAYTRİ