Tüm Haber ve Duyurular



3. TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı (02 Ocak 2018)
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TPD Ulusal Psikiyatri Asistanları Toplantısı 10-11 Mart tarihlerinde Eskişehir Otel Divan Ekspress’de gerçekleştirilecektir. Toplantı kontenjanı sınırlı olup başvuru koşulları aşağıdaki gibidir. ESKİŞEHİR’de görüşmek üzere!



Türkiye Psikiyatri Derneği 21.Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu Uzmanlik Öğrencileri Kongre Destekleme Bursu (24 Mart 2017)
Türkiye Psikiyatri Derneği 21.Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na araştırma bildirileriyle katılacak genç uzmanlık öğrencisi araştırmacılara olanaklar elverdiği sayıda "Kongre Destekleme Bursu" verecektir.

Türkiye Psikiyatri Derneği 21.Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu Mesleğe İlk Adim Programi ve Bursu (24 Mart 2017)
ürkiye Psikiyatri Derneği, psikiyatri uzmanlık öğrencisi olarak mesleğe ilk adımını atan genç meslektaşlarımızın gerek mesleki kimlik ve donanımlarına katkıda bulunmak gerekse alana yönelimlerini kolaylaştırmak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da özel bir eğitim programı hazırlamıştır. Mesleğe İlk Adım Programı adını verdiğimiz bu etkinlik, bu yıl da TPD 21. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu içerisinde gerçekleştirilecektir.

Türkiye Psikiyatri Derneği 21.Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu Genç Uzman ve Uzmanlik Öğrencileri Kongre Kismi Destekleme Bursu (24 Mart 2017)
Türkiye Psikiyatri Derneği 21.Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na olgu sunumlarıyla katılacak genç uzman ve uzmanlık öğrencilerine olanaklar elverdiği sayıda "Kongre Kısmi Destekleme Bursu" verecektir.


Ve Söz Asistanlarda.. 21. KES Asistan Hekim Komitesi Etkinlikleri (27 Şubat 2017)
19-22 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan 21. TPD Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu'ndaki Asistan Hekim Komitesi panel ve etkinlikleri.. Ve söz asistanlarda..


AHK Çalışma Alt Grupları (19 Haziran 2016)
Asistan Hekim Komitesi - Çalışma Alt Grupları son hızla çalışıyor! Toplantı tutanaklarına AHK mail grubundan veya belgeler sekmesinden ulaşabilirsiniz.

TPD 1. Psikiyatri Asistanları Toplantısı (27 Ocak 2016)
Değerli Meslektaşlarımız;Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi tarafından düzenlenen, gelenekselleşmesi planlanan ve ilki 26-27 Mart 2016 tarihlerinde Samsun Omtel Otel’de gerçekleştirilecek olan “TPD 1. Psikiyatri Asistanları Toplantısı”na sizleri davet ediyoruz.

TPD Mesleğe İlk Adım Programı ve Bursu-2016 (15 Ocak 2016)
Türkiye Psikiyatri Derneği, psikiyatri uzmanlık öğrencisi olarak mesleğe ilk adımını atan genç meslektaşlarımızın gerek mesleki kimlik ve donanımlarına katkıda bulunmak gerekse alana yönelimlerini kolaylaştırmak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da özel bir eğitim programı hazırlamıştır.

Uzmanlık Öğrencileri Kongre Destekleme Bursu (15 Ocak 2016)
Türkiye Psikiyatri Derneği 20. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na araştırma bildirileriyle katılacak genç uzmanlık öğrencisi araştırmacılara olanaklar elverdiği sayıda "Kongre Destekleme Bursu" verecektir. TPD 20. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na araştırma bildirisi kabul edilmiş Türkiye Psikiyatri Derneği üyesi tüm uzmanlık öğrencilerini TPD Uzmanlık Öğrencileri Kongre Destekleme Bursu için başvuruda bulunmaya ve Türkiye psikiyatri topluluğunun bu önemli eğitim şölenine katılım fırsatını yakalamaya davet ediyoruz.

Mesleğe İlk Adım Bursu (15 Ocak 2016)
Türkiye Psikiyatri Derneği, psikiyatri uzmanlık öğrencisi olarak mesleğe ilk adımını atan genç meslektaşlarımızın gerek mesleki kimlik ve donanımlarına katkıda bulunmak gerekse alana yönelimlerini kolaylaştırmak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da özel bir eğitim programı hazırlamıştır. Mesleğe İlk Adım Programı adını verdiğimiz bu etkinlik, bu yıl da TPD 20. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu içerisinde gerçekleştirilecektir. Böylece genç meslektaşlarımızın hem Mesleğe İlk Adım Programı’na hem de eğitim etkinlikleri ile dolu Klinik Eğitim Sempozyumu’na birlikte katılım olanağı sağlanmıştır.

25.European Federation of Psychiatric Trainees Forumu Türkiye'de ! (27 Haziran 2015)
25.European Federation of Psychiatric Trainees Forumu Türkiye'de ! Türkiye Psikiyatri Derneği Asistan Hekim Komitesi'ni temsilen katılınan toplantıdaki seçim sonuçlarına göre Forum, 2017 yılında Türkiye'de Marmara Üniversitesi Psikiyatri Bölümü'nde asistan doktor olarak görev yapan Ekin Sönmez'in başkanlığında yapılacaktır. Öncelikle bu büyük başarımızda bize yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu'na teşekkür ederiz.

“Psikiyatri Asistanının Rüyası” konulu poster yarışması (31 Ocak 2015)
Mesleğe İlk Adım Programı poster yarışmalarının üçüncüsünü “Psikiyatri Asistanının Rüyası” temasıyla gerçekleştiriyoruz. TPD Asistan Hekim Komitesi olarak, asistanlıklarının ilk iki yılı içinde olan tüm arkadaşlarımızı TPD 19. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’nda gerçekleşecek TPD Mesleğe İlk Adım Programı kapsamında düzenlenecek olan “Psikiyatri Asistanının Rüyası” konulu poster yarışmasına davet ediyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği Araştırma Projesi Teşvik Ödülü (24 Ocak 2015)
Türkiye Psikiyatri Derneği’nin uzman ya da uzmanlık öğrencisi tüm araştırmacıların TPD 19. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na araştırmalarıyla katılımlarını teşvik etmek üzere düzenlediği bir ödül programıdır. (23.01.2015)

Türkiye Psikiyatri Derneği Araştırma Bildiri Ödülü (24 Ocak 2015)
Türkiye Psikiyatri Derneği’nin nitelikli bilimsel araştırmaları teşvik etmek amacıyla düzenlediği bir ödül programıdır.

Kongre Destekleme Bursu (16 Ocak 2015)
Psikiyatri uzmanlık öğrencilerinin, yoğun eğitici etkinlikler içeren TPD 19. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu’na katılımlarını desteklemek üzere Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen bir burs programıdır. Türkiye Psikiyatri Derneği üyesi tüm uzmanlık öğrencilerini TPD Uzmanlık Öğrencileri Kongre Destekleme Bursu için sözel ya da poster bildiri ile başvuruda bulunmaya ve yenilenmiş haliyle büyük beğeni toplayan, yoğun eğitici etkinlikler içeren TPD 19. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumu'na katılım fırsatını yakalamaya davet ediyoruz. Türkiye Psikiyatri Derneği

Mesleğe İlk Adım Bursu (16 Ocak 2015)
Türkiye Psikiyatri Derneği, psikiyatri uzmanlık öğrencisi olarak mesleğe ilk adımını atan genç meslektaşlarımızın gerek mesleki kimlik ve donanımlarına katkıda bulunmak gerekse alana yönelimlerini kolaylaştırmak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da özel bir eğitim programı hazırlamıştır.

Bakırköy RSHH Asistan Eylemi TPD Asistan Hekim Komitesi Basın Açıklaması (15 Aralık 2014)
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, ülkemizin psikiyatri ve nörolojik bilimler konusunda önde gelen sağlık kuruluşudur. Yıllardır büyük bir özveriyle çalışan hekimlerin çabası ile sadece sağlık hizmeti vermekle kalmamış aynı zamanda psikiyatrik hastalıkların tanınması konusunda da ülkemize büyük katkılarda bulunmuştur.

22.08.14 AHK İstanbul Buluşması Toplantı Tutanağı (01 Eylül 2014)
AHK yönetmeliğiyle ilgili düzenlemeler için Deniz Ceylan, Murat Aktepe ve Evrim Tellioğlu görevlendirildi ...

TPD Asistan Hekimlik Komitesi Toplantısı (19 Ağustos 2014)
TPD Asistan Hekimlik Komitesi'nin gelecek dönem çalışmalarını planlamak için yapacağı toplantı 23 Ağustos Cumartesi 11.00-18.00 arası TPD İstanbul Şube binasında düzenlenecektir.

50. Ulusal Psikiyatri Kongresi-TPD Kongre Destekleme Bursu (10 Ağustos 2014)
Türkiye Psikiyatri Derneği 50. Ulusal Psikiyatri Kongresi’e araştırma bildirileriyle katılacak genç araştırmacılara (uzmanlık öğrencisi ya da uzmanlıkta 2 yılını tamamlamamış genç uzmanlar) "Kongre Destekleme Bursu" verecektir.

50. Ulusal Psikiyatri Kongresi-TPD Araştırma Bildiri Ödülü (10 Ağustos 2014)
Araştırma sahibi tüm uzman ve uzmanlık öğrencilerini TPD 50. Ulusal Psikiyatri Kongresi’ne bildiri ile katılmaya ve TPD Araştırma Bildiri Ödülü’ne aday olmaya davet ediyoruz.





"Günümüzde Psikiyatri Asistanı Olmak" konulu poster yarışmasına katılan posterler (03 Kasım 2013)
10-13 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşen 17. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu'nda "Günümüzde Psikiyatri Asistanı Olmak" konulu bir poster yarışması düzenlendi. İçeriği tamamen katılımcıların tercihine bırakılan posterlerde yazılı metin, araştırma, karikatür, resim ya da başka bir üretimin poster olarak sunulabileceği bildirilmiştir. Oldukça yaratıcı posterlerin yarıştığı, poster yürüyüşüne katılımın yüksek olduğu, heyecanlı bir oylama süreci yaşanan bu poster yarışmasının posterlerini sunuyoruz. Yarışmaya katılan tüm asistan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.





TPD web sitesi- BÇB koordinatör seçimi (25 Ağustos 2011)
TPD Psikiyatride Asistanlık BÇB' ne TPD'ye üye tüm psikiyatri asistanları ve 1 yıla kadar uzmanlar üye olmak için başvurabilir.